Jautājiet mums!
19/03/2024

Accounting Latvia – 15!

22. augustā Accounting Latvia kolektīvs pulcējas golfa klubā Reinis, Krimuldas novadā, kur notika Accounting Latvia 15 gadu jubilejas svinības. Par godu uzņēmuma jubilejai tika rīkotas golfa komandu sacensības un svinīgas vakariņas.

Zīmīgi, ka pirmais darbā pieņemtais darbinieks joprojām ir nodarbināts uzņēmumā, un pirmais klients, ar kuru tika noslēgts grāmatvedības pakalpojumu līgums, joprojām izvēlas Accounting Latvia grāmatvedības pakalpojumus. Visu 15 uzņēmuma darbības gadu garumā galvenās Accounting Latvia vērtības vienmēr bija uzņēmuma klienti ar tik dažādiem darbības veidiem, kas ikdienā sniedz komandai iespēju meklēt arvien jaunus risinājumus un attīstīt savas prasmes, un uzņēmuma darbinieki ar savu vienreizējo pieredzi un zināšanām, kuri kopā veido spēcīgu, zinošu un profesionālu komandu.

Accounting Latvia izsaka pateicību visiem, kuri piedalījās pasākuma organizācijā un norisē: Golfa kluba Reinis prezidentam Valdim Liepiņam, golfa kluba Reiņa Trase un kafejnīcas Reiņa Cafe kolektīvam, konditorejai Kūkas Gardas, fotogrāfam Oskaram Briedim, Pro-Baltic prezentreklāmas aģentūrai un gravēšanas un apdrukas uzņēmumam Geka. Un, protams, mēs izsakām vissirsnīgāko pateicību mūsu klientiem par uzticību un veiksmīgu sadarbību visu šo gadu garumā.

Ir intriģējoši, aizraujoši un iedvesmojoši turpināt iesākto ceļu kopā uz nākamajiem vismaz 15 gadiem!

Skype